- Your mind is a powerful thing -

Virtuele maagband

De virtuele maagband is een veilig alternatief voor de chirurgische maagbandoperatie. Met dezelfde effecten! Grote voordeel van de virtuele maagband is dat er geen pijn, geen wond, geen ongemak en geen kans op complicaties is.

 

De virtuele maagbandtechniek is zo succesvol dankzij de kracht van hypnose. Sinds 1950 ondersteunt veel wetenschappelijk onderzoek dit fenomeen. Uit experimenteel onderzoek is gebleken dat 'schijn'-operaties en -medicijnen vaak net zo effectief werkten als daadwerkelijke operaties en farmaceutische medicijnen.

De virtuele maagband zorgt er niet alleen voor dat je gewicht verliest, maar richt zich ook op de onbewuste oorzaken van het overgewicht. Daardoor is het effect van de virtuele maagband langdurig tot blijvend. 

 

Middels hypnose worden de diepere oorzaken van het overgewicht duidelijk in kaart gebracht. Denk hierbij aan emoties, rituelen en negatieve geloofsovertuigingen. Onder hypnose kun je deze gemakkelijker herkennen, accepteren en verwerken om ze vervolgens los te kunnen laten. Daarna krijg je van mij in jouw onderbewustzijn een 'echte' chirurgische maagband. Ik overtuig je onderbewustzijn tijdens de hypnosesessie dat je een fysieke maagbandoperatie hebt ondergaan. Het onderbewustzijn denkt daarna dat je maag kleiner is geworden en dat geeft je sneller een vol gevoel tijdens een maaltijd. Natuurlijk weet je bewustzijn dat je niet daadwerkelijk de operatie hebt ondergaan. Dat is prima. Je automatische eetgewoonten worden namelijk aangestuurd door je onderbewustzijn, dat dus wél denkt dat je een kleine maag hebt.

 

Na het virtueel plaatsen van deze maagband leer ik je bewust kleine porties te eten in een langzaam tempo. Deze vervolgsessies dienen ter ondersteuning van jouw nieuwe gezonde levensstijl. Er zijn vier sessies nodig om deze nieuwe levensstijl in je onderbewustzijn te integreren.

 

Na het plaatsen van de virtuele maagband worden de schadelijke gevolgen van overgewicht zoals diabetes, hart- en vaatproblemen en een verhoogde bloeddruk duidelijk minder, zodat je jezelf vitaler voelt. Door de virtuele maagband krijg je weer grip op je leven en op je eigen eetgewoonten. Dit geeft je meer zelfvertrouwen en je gevoel van eigenwaarde en je levensvreugde nemen sterk toe. Kortom: de virtuele maagband zorgt niet alleen dat je afvalt, maar verbetert ook je levenskwaliteit!

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!