- When you fill it with positive thoughts, your life will start to change -

Werkwijze

Een hypnosesessie begint met een intakegesprek aan de hand van het intakeformulier dat je vooraf al hebt ingevuld. Tijdens het intakegesprek komen diverse vragen aan de orde:

  • Wat wil je bereiken of veranderen met hypnose? 

  • Wat zijn je ervaringen met hypnose?

  • Heb je angst voor de hypnosesessie?

  • Wat zijn je verwachtingen?

 

Daarna gaan we van start met de behandeling. Belangrijk daarbij is dat je voor 100% vertrouwen hebt in mij als hypnotiseur en de instructies die ik je geef goed opvolg. Jouw sterke wens en motivatie om iets te willen veranderen is daarbij heel belangrijk. Zodra ik tijdens de hypnosesessie toegang heb tot je onderbewustzijn, geef ik je verbale suggesties. Dit zijn nieuwe gedachten, gevoelens of lichamelijke voorstellingen. Bij hypnose wordt je onderbewustzijn namelijk opnieuw geprogrammeerd op het gebied waar jij verandering wilt of waar jij van bevrijd wilt worden.

 

Herhaling

Na de hypnosesessie voel je je rustig, ontspannen en alert en beter dan daarvoor. Ik raad je aan om na de sessie regelmatig en krachtig hardop en met overtuiging je gewenste verandering of doel te herhalen. Dit is meestal niet moeilijk: het zit namelijk al in je onderbewustzijn en komt eigenlijk vanzelf naar buiten.

Dankzij de herhaling installeer je de programmering dieper en dieper, zodat je optimaal profijt hebt van de hypnose. Wanneer je in het dagelijks leven weer word geconfronteerd met de problemen die we hebben behandeld, dan weet je dat je het nu anders aanpakt en dat je de situatie aan kunt.